Volg ons op Facebook
Slider

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kunnen
wij u de volgende diensten verlenen

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Verwijderen van mossen, groene aanslag en korstmossen

(Periodieke) glasbewassing als schoonmaakbedrijf raden wij aan om regelmatig uw ramen te wassen, omdat gedurende het jaar uw ramen meermaals vuil worden. Wij kunnen in overleg met u de frequentie van uw glasbewassing bepalen. Hierdoor bent u verzekerd van periodieke glasbewassing gedurende het jaar, zonder dat u elke keer contact hoeft op te nemen met ons. Het kan ook voorkomen dat uw ramen eerder vuil zijn, wacht dan niet en bel ons, dan komen wij eerder bij u langs voor het schoonmaken van de ramen. Zowel voor bedrijven als particulieren kunnen wij dergelijke onderhoudscontracten afsluiten. 

Image
Image

Dakpannen reinigen

Met de bio foam kunnen wij probleemloos uw dakpannen reinigen. Daarbij behandelen we kwetsbare oude pannen of leien. Doordat we geen gebruik maken van hogedruk worden de dakpannen niet ruw. We hoeven niet het dak op, waardoor er geen kans is op schade aan uw dakpannen.

Rieten daken reinigen

Mos en algen sluiten uw rieten dak af, waardoor het steeds slechter opdroogt. Onder vochtige omstandigheden tasten schimmels uw dak aan. Voor het reinigen van een rieten dak gebruiken wij een speciaal dakschuim. Dit blijft ongeveer een kwartier op het dak plakken, waardoor het riet de tijd krijgt om het middel op te nemen. Zo krijgt het voldoende tijd om de algen en mossen te doden. Als het dak al te vol zit met schimmels, mos en algen wordt het lastig om te behandelen. Twijfel? Bel gerust, dan komen wij de situatie bekijken.

Gevel reinigen

Een goed onderhouden gevel bepaalt het aanzien van uw huis of bedrijf. Afhankelijk van het materiaal van uw gevel en de plaats van uw woning of bedrijfspand zal de vervuiling erg verschillen: vervuiling wordt veroorzaakt door zon, regen, atmosferische- en organische vervuiling. Een gevel dicht aan zee zal het zwaarder te verduren hebben dan een huis in de binnenstad. Voor een huis in de bossen geldt weer iets anders. Neem vrijblijvend contact op, wij komen graag eens kijken welk onderhoud uw gevel nodig heeft.

Zonnepanelen reinigen

Schone zonnepanelen werken beter dan vieze zonnepanelen. Stof en zand gaat er met een regenbui wel af, maar vooral vogelpoep is een hardnekkig probleem. Wij kunnen met osmosewater of bio foam uw zonnepanelen reinigen, zonder dat we ze beschadigen. Gaat u zelf het dak op? Zorg dan dat dat veilig gebeurt en maak absoluut geen gebruik van schuursponsjes, schuurmiddel, hogedrukspuit of ruitenkrabber. Hiermee beschadigt u de panelen. De beste tijd om uw zonnepanelen te reinigen is rond de maand april.

Reinigen van terras, straatwerk en vlonders

Straatwerk, vlonders of het terras is een belangrijk onderdeel van uw terrein. Het is fijn als dit er het gehele jaar verzorgd uitziet, en ook voor de veiligheid is dit beter. Vooral groene aanslag kan bij vochtig weer erg glad zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van terrassen, straatwerk en vlonders en helpen u daar graag bij. Wij maken gebruik van de bio foam of stoomreiniger. Tegels reinigen is met deze aanpak niet schadelijk. Om vervuiling in de toekomst te voorkomen kunnen wij een coating aanbrengen, wat in de toekomst vuil zal afstoten. Dit is een klus die wij snel kunnen uitvoeren, u zult dus geen overlast ondervinden van onze werkzaamheden. Het is een taak die wij u graag uit handen nemen, dus bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak.

Image

De voordelen van Osmose behandeling

  • Verlengt levensduur van uw object

  • Zorgt voor een frisse uitstraling

  • Originele kleur keert terug

  • Nieuw vuil hecht zich minder snel op het oppervlak

  • Ondergrond wordt niet aangetast

  • Hele jaar inzetbaar

  • Geen geluidsoverlast, spuitschade of opspattend vuil
    * in vergelijking met een hogedrukspuit!

  • Biologisch afbreekbaar

Contact

Get it Clean
Buytengors 102
1791 WS Den Burg

Website en techniek door WEBJONGENS

Image